0
0
Menüü

Murutrimmer HUSQVARNA 315iC

Tootja:
Tootekood:
967915911
Lõikelaius:
33 cm
Aku pinge:
36 V
Saadavus:
Küsi enne tellimist saadavust (Tarne 5-7 tööpäeva)

Vaikne, kerge, hästi tasakaalustatud ja äärmiselt lihtsalt kasutatav trimmer nõudlikule kasutajale. Suurepärane ergonoomika, tasakaalustatus ja suur tööjõudlus.

  • Ilma aku ja laadijata
Hind:
329.00 €
Vaikne töö
Akuseadmete müratase on kuni 13 dB(A) madalam kui bensiinimootoriga seadmetel – see on suur erinevus. 3 dB(A) võrra madalamat mürataset tajutakse tavaliselt poole väiksema mürana. See teeb töö teie jaoks palju meeldivamaks ning võimaldab teil töötada ka üldkasutatavates kohtades.
Üks aku sobib kõigile
36V Li-ion-aku on mõeldud nõudlikuks ja pikaajaliseks professionaalseks kasutamiseks. See sobib kõigi meie käeskantavate masinatega ja võimaldab teil kiiresti kasutada sama akut trimmeril, kettsael, puhuril ja hekilõikuril ning katkematult töötada.
Kerge ja tasakaalus
Meie masinatel on kompaktne, õhem konstruktsioon ning eesmine käepide on raskuskeskme lähedal. See muudab need kergeks ja tasakaalustatuks, võimaldades teil kõigis olukordades mugavalt töötada.
Intuitiivne sõrmistik
Akuga masinaid kasutatakse interaktiivse nupustiku abil. Masinat saab nupuvajutusega hõlpsalt käivitada ja seisata. Tööaja maksimeerimiseks on olemas ka savE-nupp. Trimmeritel on lisanupp trimmeripea pöörlemissuuna muutmiseks.
Vähene hooldusvajadus
Kütust ei ole vaja lisada, hooldatavaid varuosi on vähem ning elektrooniliselt juhitav ajamisüsteem tähendab lühemat seisuaega ja madalamaid käituskulusid.