0
0
Menüü

HUSQVARNA AUTOMOWER® 310 Mark II

Tootja:
Tootekood:
970526711
Originaal ja asenduskoodid:
970 52 67‑11
Lõikelaius:
22 cm
Terade arv:
3
Tööpiirkonna suurus:
1000 m² ±20% m²
Saadavus:
Laos (Tarne 1-3 tööpäeva)

Oma kompaktse 4-rattalise disainiga Husqvarna Automower® 310 Mark II robotniiduk hoolitseb vaevata kuni 1000 m2 suuruse muru eest. See suudab niita kuni 40% kaldega kallakuid ja juhtida end isegi läbi kitsaste käikude. Kui töö on tehtud, leiab kolmikotsingu funktsioon kiireima tee laadimisjaama tagasi. Lihtne kasutada ja puhastada, seda saab juhtida nutitelefoni kaudu ning sellel on külmumiskaitse ja ilmataimer, mis kohandab lõikeaegu vastavalt hooajale.

Hind:
1799.00 €
Kogus:
GPS süsteem
Tänu sisseehitatud GPS süsteemile kaardistab niiduk aia ning korrigeerib oma niitmismustrit vastavalt vajadusele, tagamaks parima niidutulemuse.
Automower® Connect
Automower® Connect annab teile täieliku kontrolli robotniiduki üle läbi nutitelefoni. Saate anda käivitamis-, peatumis- ja parkimiskäske, reguleerida seadeid, teateid vastu võtta ning varguse korral kõikjalt niiduki asukohta jälitada.
Automaatne laadimine
Kui niiduk vajab täiendavat laadimist, leiab see ise tee laadimisjaama.
Pole heitgaase
Automower® töötab akutoitel ja ei eralda heitmeid.
Väike energiakulu
Väike energiakulu võrreldes kulutustega traditsioonilisele muruniidukile.
Murukasvu sensor
Niiduk kohandab oma tööaega vastavalt murukasvule, see tähendab seda, et kiirel kasvuperioodil niidab niiduk maksimaalsel võimsusel. Kuiva ja päikesepaistelise ilmaga vähendab niiduk võimsust ning niidab harvem.
Madal müratase
Tänu unikaalsele lõikesüsteemile töötab Automower® märkamatult, vaikselt ja just siis kui Teie soovite.
Tõstmis-ja kallutusandurid
Niiduki maapinnalt ülestõstmisel või ümberminekul lülitub lõiketera automaatselt välja. Lisaks pöörlevad lõiketerad välisservast kaugel.
Taimer
Saate lasta masinal töötada 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas.
Tasakaaluandur
Tagamaks vaikset ja muretut toimimist, kontrollib robotniiduk automaatselt terade tasakaalu. Tasakaalust väljas olemist võib põhjustada tera puudumine, topelt paigaldatud tera või liigselt kulunud tera.
Töökindlus
Husqvarna eesmärgiks on Automoweri näol pakkuda kõrgeimat kvaliteeti, vastupidavust ning lõiketulemust.
Unikaalne lõikesüsteem
Husqvarna Automower® lõikab iga korraga ainult veidi, niidetud muru jääb murupinnale väetiseks. Tänu žhiletilaadsetele teradele väheneb oluliselt ka energiakulu.
Ilmastikukindel
Automower® on ilmastikukindel ja võib väljas olla ööpäevaringselt. Loodud vastu pidama probleemideta ka karmis Põhjamaa kliimas.
Kitsad koridorid
Husqvarna Automower® tunnetab tänu anduritele isegi kitsaimad koridorid ning läbib need tõrgeteta. Tallamisjälgede vältimiseks varieerib ta oma liikumisteed läbi koridori.
Kohtniitmine
Spetsiaalne programm kiireks pikema muru niitmiseks piiratud alal. Sobib kasutamiseks näiteks aiamööbli aluste pindade niitmiseks peale mööbli eemaldamist. Asetage niiduk soovitud kohale ning käivitage programm. Niiduk hakkab niitma ringjalt liikudes. Peale niitmise lõpetamist läheb niiduk automaatselt tagasi tavaprogrammile.
Suurepärane niitmistulemus
Automower® niidab juhusliku mustri järgi, saavutades nii ilusa vaibasarnase tulemuse. Žiletiteri meenutavad terad lõikavad igast suunast, murulibled jäävad lühemad, mis omakorda tähendab paremat väetist ja samblavaba muru.
Varguse vastane kaitse/ PIN kood
Võimalik seadistada erinevaid turvatasemeid. Kui niiduk tõstetakse üles, siis käivitub alarm, mida on võimalik deaktiveerida ainult unikaalse PIN koodi abil.
Eemalt alustamine x3
Niidukit on võimalik seadistada alustama niitmist teatud kaugusel laadimisjaamast. Mida suurem on niidetava ala, seda olulisem on, kui niidukil on rohkem kaugelt alustamise punkte. Kui niidukil on GPS juhtimisega navigeerimine (valitud mudelitel), seadistatakse punktid automaatselt.