0
0
Menüü

Nullpöörderaadiusega niiduk Toro Titan ZXM4875

Tootja:
Tootekood:
74890
Mootori töömaht:
725 cm³
Ülekande tüüp:
2x Hüdrostaatiline
Lõikelaius:
122 cm
Lõikemeetod:
Külgväljavise + multš
Terade arv:
3
Kaal:
360 kg
Saadavus:
Laos (Tarne 1-3 tööpäeva)

Haarake ohjad enda kätte masinaga, mis tuleb toime ka kõige raskemate töödega. Toro Titan, mille puhul on kasutatud meie kommertsklassi tootesarjaga sama tehnoloogiat, pakub professionaalsel tasemel sooritust ja tagab teie aia suurepärase väljanägemise paljudeks aastateks.

 

Lõpp konarlikel sõitudel. Kaitske oma keha karmi maastiku eest ja vältige aeglast niitmist, kasutades MyRIDE vedrustussüsteemi. Tänu MyRIDE’ile on teil tegevusest hea ülevaade ja niiduk summutab kõik maastiku ebatasasustest tingitud põrutused, ilma et need teid mõjutaksid.

Hind:
9199.00 € 9799.00 €
-6%
Kogus:
Video
Toro V-Twin Mootor
708cc Toro V-Twin mootorid on valmistatud silmas pidades professionaalide vajadusi. Võite kindlad olla selle vastupidavuses ja kvaliteedis.
Vastupidav terasest täisraam
Ühes tükis terasest raam pakub optimaalse tasakaalu jäikusest ja paindlikkusest – kiireks ja manööverdamis mahukaks niitmise tööks.
2 x Hüdrosataatiline ülekanne
Sõltumatu 2x hüdrostaatiline veoülekanne annab masinale tundliku reageerimise ja null-pöördega manööverdamise võime. Püsivaks vastupidavuseks ja paremaks jõudluseks on eraldi seisvad käigukastid, mis on kinnitatud Toro täisraamile ja toestatud põiklattidega.
Looduse eest kaitstud
Porilauad kaitsevad teid niites emakese looduse eest. Erinevalt meie konkurentidest kuuluvad need kõigi TimeCutterite standardvarustusse. Lisaks sellele, et porilauad kaitsevad mootorit poripritsmete eest, hoiavad need ka teie selja puhtana.
Kärukonks
Kõik Toro Zeroturnid on varustatud kärukonksuga.
Garantii
3 aastat limiteeritud
Säästab keskmist niiduaega 45%
.
Professionaali veri
Nende muruniidukite veenides voolab läbinisti meie kommertsniidukite veri, pakkudes teile sama tehnoloogiat ja vastupidavust, mida ootavad professionaalid, et saada töö iga kord korralikult tehtud juba esimese katsega.
Laiad tagarehvid
Laiad tagarehvid tagavad kindla pidamise ka pehmes pinnases.
Topsihoidja
Hoidke oma keha jahe ja hüdreeritud. Poritiiba sisseehitatud topsihoidja.
MyRIDE® vedrustussüsteem
Kaitske oma keha karmi maastiku eest ja vältige aeglast niitmist, kasutades MyRIDE vedrustussüsteemi. Tänu MyRIDE’ile on teil tegevusest hea ülevaade ja niiduk summutab kõik maastiku ebatasasustest tingitud põrutused, ilma et need teid mõjutaksid.
Kummist rohusuunaja
Rohtu küljelesuunav deflektor lõikekorpustele on valmistatud vastupidavast, 8 mm paksust kummist ja võimaldab lähedalt niitmist, kahjustamata kontakti korral lõikekorpuse väljalaske ava või maastiku struktuure.