0
0
Menüü

Nullpöörderaadiusega niiduk Toro Timecutter MR5075T, Kohler mootor

Tootja:
Tootekood:
74695
Mootori töömaht:
725 cm³
Ülekande tüüp:
2x Hüdrostaatiline
Lõikelaius:
127 cm
Lõikemeetod:
Külgväljavise + multš
Terade arv:
3
Kaal:
288 kg
Saadavus:
Laos (Tarne 1-3 tööpäeva)

Toro TimeCutter on nii hea manööverdusvõimega, et võite senise niitmise aja poolitada! Spetsiaalselt projekteeritud kiireks, teovõimeliseks ja kõrgkvaliteediliseks niitmiseks. Kaks lihtsalt kasutatavat juhtimiskangi asendavad murutraktori juhtimis-seadmeid – rooli, gaasipedaali ja pidurit.

Hind:
7199.00 €
Kogus:
Smart Speed kiirusekontroll
See funktsioon võimaldab valida erinevate sõidukiiruste vahel, muutmata sealjuures terade või mootori töökiirust. Kasutage väikesmat kiirust täpsemat manööverdamist vajavates kohtades, ümber puude, aedades ja tihedama haljastusega aladel või vedage käru ilma et koormaksite liialt mootorit.
Kohler V-Twin Mootor
725cc Kohler V-Twin mootorid on valmistatud silmas pidades professionaalide vajadusi. Võite kindlad olla selle vastupidavuses ja kvaliteedis.
Vastupidav terasest täisraam
Ühes tükis terasest raam pakub optimaalse tasakaalu jäikusest ja paindlikkusest – kiireks ja manööverdamis mahukaks niitmise tööks.
2 x Hüdrosataatiline ülekanne
Sõltumatu 2x hüdrostaatiline veoülekanne annab masinale tundliku reageerimise ja null-pöördega manööverdamise võime. Püsivaks vastupidavuseks ja paremaks jõudluseks on eraldi seisvad käigukastid, mis on kinnitatud Toro täisraamile ja toestatud põiklattidega.
Libisemiskindel, lihtsalt puhastatav põhjapaneel
Pese põhjapaneeli pärast iga kasutamist. Mittelibisev, augustatud ja pressitud põhjapaneel pakub ka täiendavaid ohutuse meetmeid.
Kärukonks
Kõik Toro Zeroturnid on varustatud kärukonksuga.
Garantii
3 aastat limiteeritud
Säästab keskmist niiduaega 45%
.
Kiirühendusega õlivoolik
Karteri õlist tühjendamiseks võtke lihtsalt õlivoolik selle hoidjast ja kui olete lõpetanud pange see tagasi. Tööriistu pole selleks vaja.
Professionaali veri
Nende muruniidukite veenides voolab läbinisti meie kommertsniidukite veri, pakkudes teile sama tehnoloogiat ja vastupidavust, mida ootavad professionaalid, et saada töö iga kord korralikult tehtud juba esimese katsega.
Laiad tagarehvid
Laiad tagarehvid tagavad kindla pidamise ka pehmes pinnases.
Mugav sisenemine
Niidukile  sisenemine ja väljumine läbi astmega esiotsa, näiteks õuejäätmete ja muude takistuste eemaldamiseks – on imelihtne.
Hoiulaegas
Nüüd on teie istmealuses mugav ja ohutu ruum oluliste asjade hoidmiseks.
MyRIDE® vedrustussüsteem
Kaitske oma keha karmi maastiku eest ja vältige aeglast niitmist, kasutades MyRIDE vedrustussüsteemi. Tänu MyRIDE’ile on teil tegevusest hea ülevaade ja niiduk summutab kõik maastiku ebatasasustest tingitud põrutused, ilma et need teid mõjutaksid.