0
0
Menüü

Murutrimmer Husqvarna Aspire™ T28-P4A aku ja laadijaga

Tootja:
Tootekood:
970620204
Originaal ja asenduskoodid:
970 62 02‑04
Lõikelaius:
28 cm
Kaal:
3.1 kg
Aku pinge:
18 V
Pööretearv:
6 800 p/min
Saadavus:
Laos (Tarne 1-3 tööpäeva)

Selle 18V kahe trimmiliiniga akutrimmeriga saate täiuslikud muruservad. Hoiustamine on kaasasoleva riputuskonksu abil lihtsaks tehtud. Esimest käepidet ja teleskoopvart saab reguleerida, et saavutada mugav tööasend. Nautige praktilisi omadusi, nagu automaatne jõhvi etteanne, mis tagab töötamise ajal optimaalse trimmijõhvi pikkuse, metallist taimekaitse, mis kaitseb lilli ja puid, ning ohutust suurendab automaatne väljalülitus, kui jätta seade järelevalveta. Osa 18V POWER FOR ALL akusüsteemist. Husqvarna Aspire akutoitel tööriistad on välja töötatud ruumisäästlikust silmas pidades. Seetõttu on iga tootega kaasas spetsiaalne hoiukonks, mille saab kinnitada otse seinale või kasutada koos Husqvarna Aspire hoiustussüsteemiga. See toode on osa POWER FOR ALL akusüsteemist ja ühildub paljude teiste kaubamärkide akude ja laadijatega, mis kuuluvad sellesse süsteemi. See loob võimaluse osta kõigi kodu- ja aiatööriistade jaoks vaid üks aku.

 

Komplekt sisaldab:


Aku mudeli nimi - P4A 18-B45
Akulaadija mudeli nimi - P4A 18-C70

Hind:
199.00 €
Kogus:
Kompaktne jõudlus
Iga Husqvarna Aspire™ toote kompaktne suurus ja väike kaal parandavad käsitsevust ja pakuvad muljetavaldavat hulka Husqvarna uuenduslikke tehnoloogiaid – kõik selleks, et suurendada masina võimsust ja tõhusust.
Intuitiivne käsitsemine
Husqvarna Aspire™ tootesarja elegantset musta disaini täiendavad oranžid detailid, mis juhatavad teid intuitiivselt kõigi "suhtluspunktide" juurde. Täiustatud ergonoomika, nagu reguleeritavad käepidemed, ja vastupidavad materjalid aitavad teil hõlpsalt vastu võtta mis tahes aiatöö väljakutse.
Teleskoopvars
Husqvarna Aspire™ murutrimmer on varustatud reguleeritava teleskoopvarrega, mis tähendab, et saate reguleerida pikkust vastavalt oma vajadustele mugavama tööasendi saavutamiseks. Ja kui töö on tehtud, vähendage varre pikkust kompaktsemaks hoiustamiseks.
POWER FOR ALL akusüsteem
Husqvarna Aspire™ tootesarja toiteallikaks on 18V POWER FOR ALL akusüsteem. Saadaval on kahe võimsusega akud, mis on optimaalseimad Aspire™ tööriistade jaoks, et tagada piisav võimsus, tööaeg ning kaalu ja võimsuse suhe. Samuti ühilduvad need 100% paljude teiste juhtivate kodu- ja aiatööriistu tootvate kaubamärkide toodetega. See annab teile suurema paindlikkuse kasutada ühte akut veelgi rohkemate toodetega (välja arvatud Husqvarna Automower® Aspire™).
Kahe liiniga trimmipea
Tänu Husqvarna Aspire™ murutrimmeri automaatse etteandega kahe liiniga trimmipeale suurendage lõikejõudlust ilma suurema pingutuseta. Jõhvi etteanne toimub käivitamisel ja kasutamise ajal automaatselt ning selle kaks trimmiliini aitavad teil niita kiiremini ja täpsemalt, tagades täiuslikud tulemused ja optimaalse jõudluse.
Automaatne trimmijõhvi etteanne
Pole vaja trimmipead vastu maapinda lüüa. Husqvarna trimmipea A15B pakub automaatset jõhvi etteannet kahe liiniga, mis annab ühtlasema lõiketulemuse võrreldes ainult ühe liiniga trimmeritega. Sobib suurepäraselt nii trimmimiseks kui ka servalõikuseks. Parim valik mitmekülgseks ja muretuks kasutamiseks.