0
0
Menüü

Hekilõikur HUSQVARNA 115iHD45

Tootja:
Tootekood:
967098301
Aku pinge:
36 V
Saadavus:
Küsi enne tellimist saadavust (Tarne 5-7 tööpäeva)

Husqvarna 115iHD45 hekilõikur on lihtsalt kasutatav ja käsitletav, madala müratasemega ja väga sobilik elurajoonidesse. Mugav, vastupidav ning piisavalt võimas. Käivitamine ja seiskamine toimub kasutajasõbralikul sõrmistikul. Harjadeta mootor, ökonoomsusrežiim savE™ ja vastupidav Li-ioonaku tagab pikema tööaja ilma vahepealse laadimiseta, otsesed heitmed puuduvad aga hoopiski.

  • Ilma aku ja laadijata
Hind:
199.00 €
Vaikne töö
Akuseadmete müratase on kuni 13 dB(A) madalam kui bensiinimootoriga seadmetel – see on suur erinevus. 3 dB(A) võrra madalamat mürataset tajutakse tavaliselt poole väiksema mürana. See teeb töö teie jaoks palju meeldivamaks ning võimaldab teil töötada ka üldkasutatavates kohtades.
Vähene hooldusvajadus
Kütust ei ole vaja lisada, hooldatavaid varuosi on vähem ning elektrooniliselt juhitav ajamisüsteem tähendab lühemat seisuaega ja madalamaid käituskulusid.
Üks aku sobib kõigile
36V Li-ion-aku on mõeldud nõudlikuks ja pikaajaliseks professionaalseks kasutamiseks. See sobib kõigi meie käeskantavate masinatega ja võimaldab teil kiiresti kasutada sama akut trimmeril, kettsael, puhuril ja hekilõikuril ning katkematult töötada.
Kuva vähem omadusi 
 
Harjadeta mootor
Hea kaalu ja võimsuse suhe tagab efektiivsema töö, vastupidavuse, madalama mürataseme ja pikema toote eluea.
Vastupidav käigukast
Vastupidav alumiiniumist käigukast tagab efektiivse jahutuse ja toote pika eluea.
Kasutajasõbralik sõrmistik
Mugav ja kasutajasõbralik sõrmistik.
Hästi tasakaalus
Hea tasakaalustatusega.