0
0
Menüü
Leia sobiv toode
Husqvarna Toro Stihl Stiga Makita Snöblad Viking McCulloch Jonsered Rotary Briggs & Stratton Pubert Stager

Eripakkumised

Nullpöörderaadiusega niiduk Toro Timecutter SW4200

Tootja:
Tootekood:
74676
Mootori töömaht:
708 cm³
Ülekande tüüp:
2x Hüdrostaatiline
Lõikelaius:
107 cm
Lõikemeetod:
Külgväljavise + multš
Terade arv:
2
Kaal:
226 kg
Saadavus:
Läbi müüdud

Toro TimeCutter SW on nii hea manööverdusvõimega, et võite senise niitmise aja poolitada! Spetsiaalselt projekteeritud kiireks, teovõimeliseks ja kõrgkvaliteediliseks niitmiseks.

Toro V-Twin Mootor
708cc Toro V-Twin mootorid on valmistatud silmas pidades professionaalide vajadusi. Võite kindlad olla selle vastupidavuses ja kvaliteedis.
Vastupidav terasest täisraam
Ühes tükis terasest raam pakub optimaalse tasakaalu jäikusest ja paindlikkusest – kiireks ja manööverdamis mahukaks niitmise tööks.
107 cm (42“) lõikekorpus
10,2 cm sügav ja külgväljaviske avaga lõikekorpuse disain võimaldab tööd erinevates tingimustes. Maapinda kopeerivad tugirattad aitavad vältida ebatasasel murul pinnasesse lõikamist. Loo oma naturaalne väetis, lisades Recycling Kit® multšikate või kogu muru kokku lisana saada olevasse Twin Bagging kogumiskotti.
2 x Hüdrosataatiline ülekanne
Sõltumatu 2x hüdrostaatiline veoülekanne annab masinale tundliku reageerimise ja null-pöördega manööverdamise võime. Püsivaks vastupidavuseks ja paremaks jõudluseks on eraldi seisvad käigukastid, mis on kinnitatud Toro täisraamile ja toestatud põiklattidega.
11,3 km/h sõidukiirus
Juhtimiskangi pulsatsioonisummutid tagavad sujuva sõidu ja aitavad vältida edasi-tagasi tõmblemist. Polsterdatud juhtkangid võimaldavad hoida masina üle kontrolli ja mugavalt sõita.
Seadistatav roolisammas
Teeb TimeCutter® niiduki kasutamise mugavaks ja lihtsustab masinale istumist ja maha tulemist.
Libisemiskindel, lihtsalt puhastatav põhjapaneel
Pese põhjapaneeli pärast iga kasutamist. Mittelibisev, augustatud ja pressitud põhjapaneel pakub ka täiendavaid ohutuse meetmeid.
Kärukonks
Kõik Toro Zeroturnid on varustatud kärukonksuga.
11,4 liitrine kütusepaak
Suur kütusepaak võimaldab pikemat niitmis aega ja vähem tankimist. Poolläbipaistev kütusepaak aitab vältida üle tankimist ja lihtsustab alles jäänud kütuse koguse määramist.
Säästab keskmist niiduaega 45%
Smart Park™ parkimise süsteem
Istmelt tõustes peatab Toro unikaalne parkimissüsteem automaatselt niiduterad ning lülitab sisse seisupiduri. Samal ajal jääb mootor tööle.
Key Choice™ tagurdades niitmine
.
Garantii
3 aastat limiteeritud

Uudised

Uudised

Lumepuhur tõhusam kui traditsiooniline labidas?

Kui talv katab maastiku lumekihi alla, muutub lumekoristustöö paljude jaoks hädavajalikuks ülesandeks. Kuigi traditsiooniline labidaga kühveldamise meetod on olnud pikaajaline praktika, on lumepuhurite kasutuselevõtt muutnud seda kuidas tuleme toime selle hooajalise ülesandega. See informatiivne tekst uurib, miks on lumepuhurite kasutamine talvisel lumek...