0
0
Menüü
Leia sobiv toode
Husqvarna Toro Stihl Stiga Makita Snöblad Viking McCulloch Jonsered Rotary Briggs & Stratton Pubert Stager

Eripakkumised

HUSQVARNA AUTOMOWER® 420

Tootja:
Tootekood:
967673111
Originaal ja asenduskoodid:
967 67 31‑11
Lõikelaius:
24 cm
Terade arv:
3
Tööpiirkonna suurus:
2200 m² ±20% m²
Saadavus:
Laos (Tarne 1-3 tööpäeva)

Hea varustusastmega suure jõudlusega robotniiduk efektiivseks murulõikuseks nõudlikele kuni 2200 m² murupindadele. Niiduk saab edukalt hakkama ka kuni 45% kallakute niitmisega. Nutikas tehnoloogia kohandab end niitmiseks vastavalt muru kasvamise kiirusele, võimaldab kohtniitmist, kui mõnes piirkonnas on muru kõrgem ja juhib niiduki läbi ka kitsamatest radadest. Käepärane ja kasutajasõbralik menüüekraan võimaldab kasutajal sisestada seadistused, millal soovitakse, et niiduk muru niidaks. Lisavarustusena saadaval ka polaarvalge korpus.

Hind:
2889.00 €
Kogus:
GPS süsteem
Tänu sisseehitatud GPS süsteemile kaardistab niiduk aia ning korrigeerib oma niitmismustrit vastavalt vajadusele, tagamaks parima niidutulemuse.
Automower® Connect
Automower® Connect annab teile täieliku kontrolli robotniiduki üle läbi nutitelefoni. Saate anda käivitamis-, peatumis- ja parkimiskäske, reguleerida seadeid, teateid vastu võtta ning varguse korral kõikjalt niiduki asukohta jälitada.
Takistuse tuvastamine distantsilt
Sensorid tunnetavad ära teel oleva takistuse, aeglustavad niiduki enne takistuse vastu põrkumist.
Automaatne laadimine
Kui niiduk vajab täiendavat laadimist, leiab see ise tee laadimisjaama.
Pole heitgaase
Automower® töötab akutoitel ja ei eralda heitmeid.
Väike energiakulu
Väike energiakulu võrreldes kulutustega traditsioonilisele muruniidukile.
Murukasvu sensor
Niiduk kohandab oma tööaega vastavalt murukasvule, see tähendab seda, et kiirel kasvuperioodil niidab niiduk maksimaalsel võimsusel. Kuiva ja päikesepaistelise ilmaga vähendab niiduk võimsust ning niidab harvem.
Madal müratase
Tänu unikaalsele lõikesüsteemile töötab Automower® märkamatult, vaikselt ja just siis kui Teie soovite.
Tõstmis-ja kallutusandurid
Niiduki maapinnalt ülestõstmisel või ümberminekul lülitub lõiketera automaatselt välja. Lisaks pöörlevad lõiketerad välisservast kaugel.
Taimer
Saate lasta masinal töötada 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas.
Kolm juhtkaablit
Kolm juhtkaablit vähendavad keerukate aedade puhul laadimisjaama otsinguaega, ka juhul, kui aed on väga suur ning keerukas või liigendatud erinevateks niidualadeks.
Tasakaaluandur
Tagamaks vaikset ja muretut toimimist, kontrollib robotniiduk automaatselt terade tasakaalu. Tasakaalust väljas olemist võib põhjustada tera puudumine, topelt paigaldatud tera või liigselt kulunud tera.
Töökindlus
Husqvarna eesmärgiks on Automoweri näol pakkuda kõrgeimat kvaliteeti, vastupidavust ning lõiketulemust.
Unikaalne lõikesüsteem
Husqvarna Automower® lõikab iga korraga ainult veidi, niidetud muru jääb murupinnale väetiseks. Tänu žhiletilaadsetele teradele väheneb oluliselt ka energiakulu.
Ilmastikukindel
Automower® on ilmastikukindel ja võib väljas olla ööpäevaringselt. Loodud vastu pidama probleemideta ka karmis Põhjamaa kliimas.
Elektriline kõrguse reguleerimine
Elekrtiline niidukõrguse reguleerimine teeb niidukõrguse reguleerimise kiireks ja mugavaks.
Kitsad koridorid
Husqvarna Automower® tunnetab tänu anduritele isegi kitsaimad koridorid ning läbib need tõrgeteta. Tallamisjälgede vältimiseks varieerib ta oma liikumisteed läbi koridori.
Kohtniitmine
Spetsiaalne programm kiireks pikema muru niitmiseks piiratud alal. Sobib kasutamiseks näiteks aiamööbli aluste pindade niitmiseks peale mööbli eemaldamist. Asetage niiduk soovitud kohale ning käivitage programm. Niiduk hakkab niitma ringjalt liikudes. Peale niitmise lõpetamist läheb niiduk automaatselt tagasi tavaprogrammile.
Suurepärane niitmistulemus
Automower® niidab juhusliku mustri järgi, saavutades nii ilusa vaibasarnase tulemuse. Žiletiteri meenutavad terad lõikavad igast suunast, murulibled jäävad lühemad, mis omakorda tähendab paremat väetist ja samblavaba muru.
Varguse vastane kaitse/ PIN kood
Võimalik seadistada erinevaid turvatasemeid. Kui niiduk tõstetakse üles, siis käivitub alarm, mida on võimalik deaktiveerida ainult unikaalse PIN koodi abil.

Uudised

Uudised

Lumepuhur tõhusam kui traditsiooniline labidas?

Kui talv katab maastiku lumekihi alla, muutub lumekoristustöö paljude jaoks hädavajalikuks ülesandeks. Kuigi traditsiooniline labidaga kühveldamise meetod on olnud pikaajaline praktika, on lumepuhurite kasutuselevõtt muutnud seda kuidas tuleme toime selle hooajalise ülesandega. See informatiivne tekst uurib, miks on lumepuhurite kasutamine talvisel lumek...